Az árnyékoló vásárlása során is több szempontot kell átgondolnunk. Hova szeretnénk, mekkora felületet tervezünk árnyékolni és milyen alakzat lehet ehhez a legcélravezetőbb és milyen napvitorla árral kalkulálhatunk.

Figyelni kell a rögzítési technikát is, mert eltérések lehetnek a háromszög alakú, vagy a négyzet és a téglalap alakú napvitorla rögzítése között. Ahol gyerekek vannak, például játszótéri homokozónál, oda érdemes nem madzagos rögzítést választani, de ez már kivitelezés függvénye is.

Tehát a napvitorla ár tartalmazni fogja a választott típust, annak méretét, anyagminőségét, tulajdonságait, és a rögzítést, vagy éppen a szolgáltatás mellőzését. A napvitorlaland.hu oldalán a piacon egyedülálló 285 g/m2, kézzel varrott, prémium minőségű vízáteresztő napvitorlát kapunk, így ezzel a minőséggel kell a napvitorla ár tekintetében is kalkulálnunk.

Érdemes a honlapról vásárolni, hiszen a minőség már önmagáért beszél. Ha akár presztízs szintű helyre szeretnénk kihelyezni az árnyékolót, mint egy dizájnos strand, vagy egy menő park, vagy étterem terasza, akkor mindenképp megfontolandó, hogy ne egy olcsó internetes lutri fogást válasszunk, hanem garanciálisan is megbízható helyről vásároljunk, ahol a szolgáltatás is professzionális.

Az persze már más kérdés, hogy otthonra ki milyen helyről szerzi be kellékeit, de aki az otthonában, a kertjében is szeretne minél igényesebb lenni, annak természetesen ugyanúgy fontos lesz a minőség, a jó referencia és a garancia, nemcsak önmagában a napvitorla ár. Hiszen tudjuk, hogy a napvitorla árak is a minőség és a tulajdonságok függvényei.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük