Az örökzöld gyep vásárlása a Műfűplaccnál a legegyszerűbb. Minőségi műfű kínálatunkban most nyolcféle műfűből választhatják ki vásárlóink azt a terméket, amely ízlésüknek és egyéni igényeiknek a leginkább megfelelő.

Webáruházunkra látogatva megbízható és minőségi műfüvek közül válogathatnak az érdeklődők, amelyek vásárlása esetén garantáltan elégedettek fognak lenni. Partnerünk a világ legnagyobb műfű gyártója, akik már több, mint 18 éve szentelnek figyelmet a minőségnek és a folyamatos innováció megvalósításának a területen. A megfelelő szakértelem szempontjából tehát nincsen nálunk hiány, megbízható termékeket forgalmazunk ügyfeleink számára.

A különböző műfüvek ára az egyes termékek esetében eltérhetnek egymástól az adott termék jellemzőinek megfelelően. A döntés meghozatala előtt felkínáljuk annak lehetőségét, hogy vásárlóink mintát kapjanak az egyes termékekből, amelyek esetében csak a postaköltséget kell állniuk.

Műfű vásárlása esetén 2 m és 4 m szélességű tekercsből választhatunk, különböző szálhosszal, szálsűrűséggel és színárnyalattal rendelkező termékeket. A hagyományos latex hátlappal bíró tekercsek mellett most vásárolhatnak poliuretán hátlappal ellátott örökzöld gyepet is. További újdonság a piacon, hogy Magyarországon elsőként kínálunk antibakteriális bevonattal rendelkező terméket a szakmában, amely extra védelmet biztosít a használóinak.

Emellett a szükséges kiegészítőket is be lehet szerezni nálunk a füvek ragasztásához, toldásához és a teljes telepítési folyamat kivitelezéséhez.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, további információkért várjuk szeretettel a Műfűplacc honlapjára, forduljon hozzánk bizalommal!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük