Amikor karnist szeretnénk választani otthonunkba, számos kérdés merülhet fel bennünk. Milyen típus illik otthonunkhoz, és melyik a legjobb kiszerelés ablakunk fölé? Milyen anyagút és milyen színűt válasszunk?

Csak néhány kérdés a leggyakrabban felmerülők közül. Aki szeretné minél otthonosabban berendezni házát, lakását, annak a részletkérdések is számítanak. Nemcsak a „legyen ott valamilyen karnis” meg a „legyen ajtó és kész” hozzáállásban merül ki a vásárlás, hanem szeretné minél jobb megoldásokkal, minél stílusosabb, önazonosabb darabokkal kreatívan alakítani otthonát. A lakberendezésnek pedig minden szelete kreativitást igényel. Az eredmény viszont önmagáért fog beszélni.

Az ablak profil kialakítása, a választott árnyékoló is mind-mind beszédesek lesznek. Valamiről fognak árulkodni, csak az nem mindegy, miről. A függöny választásával biztosan otthonos, meleg hangulatot teremthetünk meg az ablak felőli részeken. Az ideális karnis kiválasztásának szempontjait elsősorban a belsőtér sajátosságai fogják meghatározni. Fontos szempont lesz, hogy milyen anyagú függöny kerül karnisunkra, milyen lesz a színe és az esetleges mintázata, valamint milyen a fal színe vagy a tapéta mintázata.

Ezek alapján érdemes karnist választani, ha szeretnénk harmonikusan alakítani otthonunknak ezeket a szegleteit is. Van oldalfali és mennyezeti karnis is, ezt szintén a szoba és az ablak adottságaihoz mérten dönthetjük el. A jobbotlet.hu oldalára érdemes felkalauzolni, és további kérdéseinkre megtalálni a válaszokat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük