Divat

Leánykérés egyedi pólóban?

A leánykérésről a legtöbb lány fejében egy teljesen romantikus,  bombasztikus esemény képe él. Sokszor elvárják,  hogy a fiú letérdeljen, és egy őszinte szerelmi vallomás folytatásképpen megkérje a leány kezét. Ez a filmek alapján így alakult ki,  és van ahol ennek sikere is van,  és konkrétan filmbe illő jelenetet hoz össze a bátor és romantikus alkatú srác.
De ki kell ábrándítani ebből az elképzelésből sokakat.  Ugyanis a legtöbb férfi nem igazán képes efféle eposzok elregélésére, túl dekorált helyszínre, élő zenével, stb. Van ahol a pénztárca szab határt, de sokszor inkább a férfiak szűkszavúsága és egyszerűsége dominál ezen az eseményen is.
Több okos megoldással találkozhatunk az internet sűrű információi között. Az egyik megemlített ötlet az egyedi póló. A pólónyomás lehetőségével a férfi az inge alatti pólóra írathatja a fontos kérdést,  vagy csak egy arra utaló kis jelet, mintát kér rá. Akár a lánynak is készíttethet egy Mrs. feliratos egyedi pólót az igen válasz esetére,  főleg ha eléggé biztos abban,  hogy mit kap válaszként. Így egy gyors pólónyomás és kész is a sokszor nehezen feltett komoly és életre szóló kérdés. Csupán a megfelelő pillanatot kell megvárni,  hogy mikor mutassuk ki az ing alól a kérdést.
Ezen felül választhatunk óriás plakátot, virágokból kialakított szívet, turmixba rejtett jegygyűrűt,  de lehetünk egyszerűek és határozottak is,  akik szemtől szembe kimondják: leszel a feleségem?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük