Gazdaság

Hova jelentsük be a cégünk székhelyét?

Minden cégnek be kell jelentenie, akkor, amikor a cégét bejegyezteti, hogy hol lesz a cég székhelye, azaz a hivatalos levelezési címe, mely a cégnyilvántartásban is elérhető lesz. Ez később is módosítható, de jobb, ha már a cég bejegyzése pillanatában a legkedvezőbb döntést hozzuk meg: ebben segít a Logosz Cégcsoport, a székhely szolgáltatás lehetőségét kínálva.

A székhely ugyanis több helyre is bejegyezhető: például saját otthonunkba, irodánkba stb. A székhely az a levelezési cím, ahova a hivatalos céges levelek érkeznek – ezen a helyen kell átvenni a hivatalos leveleket, illetve itt is kell tárolni őket, itt kell bemutatni a NAV embereinek, amikor ellenőrizni jönnek váratlan alkalmakkor.

A Logosz székhely szolgáltatása kiváló lehetőség mindazoknak, akik nem akarják az otthon-székhely számos kellemetlenségét nyögni már a cégalapítást követő első naptól fogva, illetve azoknak is, akik még nem tartanak ott, hogy cégük számára saját irodát nyissanak. Számukra sokkal egyszerűbb, ha a székhely szolgáltatást választjuk, mely a szerződés értelmében fogadhatja, kezelheti és tárolhatja ezeket a hivatalos leveleket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük