Gazdaság

Hasznos tanácsok ipari hűtőszekrény választásához

ketajtos_hutoszekrenyMíg otthonunkban maximum a napi étkezések kapcsán nyúlunk be a hűtőbe, addig ez ipari körülmények között, például vendéglátóhelyeken folyamatosan megtörténik. Korántsem mindegy tehát, milyen berendezés áll rendelkezésre akkor, amikor a mindennapi hűtés és használat során a funkció mellett a kényelem is rendkívül fontos tényező.

Éttermekben gyakran ezen akár a kiszolgálás gyorsasága is múlhat, ezért ipari hűtőszekrény vásárlás során érdemes kiemelt figyelmet fordítani a kialakításra, az ajtónyílási irányára, a belső elrendezésre és természetesen a méretekre. Mivel szigorú ellenőrzésekre számíthatnak időről-időre a vendéglátóhelyek, ezért ajánlott minden szabályt betartani, ami a hűtéssel kapcsolatos. A Gasztronagyker szakemberei egyébként azt is javasolni szokták, hogy ipari hűtőszekrény vásárlás során az ár és az energiatakarékosság mellett érdemes a korszerű megoldásokat is előnyben részesíteni. A digitális vezérelhetőség ma már minden modern ipari hűtőszekrény kapcsán alapkövetelmény, de a jégkocka készítésére alkalmas külön rész, és a változtatható ajtónyílási irány is remek döntésnek bizonyulnak. Az elhelyezés kapcsán célszerű arra törekedni, hogy a berendezés ne legyen útban, és még gyakori használat alkalmával se akadályozza a konyhai tevékenységet. Nem árt, ha belül variálható kialakítással bír, így a konyhai igényeknek és a hűtendő alapanyagok méretének megfelelően alakítható a belső tér.

Legjobb, ha az ismert márkák valamelyikét részesíti előnyben, hiszen így az esetleges meghibásodások alkalmával is egyszerűbb lesz a szervizelés, ez pedig a zökkenőmentes használathoz elengedhetetlen. Ne feledje, a választáskor ne csak az ár legyen a döntő, nézze meg azt is, mit kap a pénzéért! A magas minőség hosszú távon biztosan kifizetődő lesz!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük