Egészség

Az alkáli só daganat csökkentő hatása

b17cAz egészség megőrzésében és annak helyreállításában egyre nagyobb szerep jut az olyan alternatív megoldásoknak, amelyek mellékhatások nélkül állnak rendelkezésünkre. Nincs ez másként akkor sem, ha rákos betegségekről, valamint azok kezeléséről van szó. A daganatok működésének terén nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek azt már korábban is felismerték, hogy az alkálifém sók hatással vannak a rákos sejtekre.

A hatékonynak vélt Cézium sók bevitele azonban sokáig problémát okozott, ugyanis koncentráltsága miatt az emésztőrendszeren keresztüli bevitel szinte lehetetlen. A bevitel kérdésére kínált megoldást a DMSO, valamint annak szagtalan változata, az MSM, melynek bebizonyosodott daganat csökkentő hatása a megfelelő vegyületekkel kombinálva.

A sokszor csak ízültvédő hatásáról ismert MSM kiválóan alkalmas arra, hogy magához kössön bizonyos vegyületeket, például az alternatív rákgyógyászat által gyakran javasolt B17 vitamint, és segítsen bejuttatni azt az emberi szövetekbe, méghozzá a bőrön keresztül. A b17am.info által megkérdezett szakemberek szerint a Céziumklorid alkáli só hatékonysága és daganat csökkentő hatása éppen abban rejli, hogy káliumként kezelik azt a sejtek, így a rákos sejtek is. Ezek azonban legalább 20-szor több káliumot vesznek fel, mint a normális sejtek, ezzel biztosítva növekedésüket.

Amikor viszont a sejtek a kálium bejuttatása után táplálkozni kezdenének, a daganati sejtek ezt nem tudják megtenni, ugyanis a nagy mennyiségű alkáli só nem alkalmas a tápanyagfelvételre. A daganat csökkentő hatás tehát abban rejlik, hogy a rákos sejtek éhezni kezdenek, hiszen nem tudnak megszabadulni a sok alkáli sótól. A tapasztalatok szerint 15-20 nap alatt teljesen összeeshetnek és elpusztulhatnak ezek a sejtek.

A szakemberek szerint tehát érdemes alkáli só kúrát tartani, ugyanis még utána két-három hétig is zajlik a rákos sejtek folyamatos pusztulása, valamint azok szervezetből történő kiürülése. A daganat csökkentő anyagot –kikerülve a leterhelt érrendszert, és emésztőrendszert-, a bőrön keresztül van lehetőség bevinni, mégpedig MSM krém segítségével. Mellékhatások nélkül, fájdalommentesen alkalmazható a daganat csökkentő hatásáról ismert alkáli só még agydaganatok esetében is. Áttétes daganatok esetében különösen javasolt a módszer használata, ráadásul B17 vitamin kúrával tovább növelhető annak hatékonysága.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük